Kiki van Oosterzee paardensport | Schrijven van teksten
17270
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17270,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Schrijven van teksten

Hulp nodig bij het schrijven van pakkende teksten? Of wilt u graag uw website en social media uit handen geven? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Schrijven 2016

Voor diverse bedrijven schrijf ik allerlei soorten teksten. Nieuwsberichten, persberichten, advertenties, les- of cursusmateriaal, informatieve teksten en organisatie- of optimaliseringsplannen behoren tot hetgeen waar ik mij mee bezig houd. Ik schrijf de teksten zelf of corrigeer en/of redigeer aangeleverde teksten. Daarnaast kan ik nieuwsbrieven maken en uw website en/of social media bijhouden. Ik maak ook planningen en kan promotie- en marketingplannen bedenken en uitvoeren om uw bedrijf beter op de kaart te zetten.

Zo heb ik bijvoorbeeld het onderzoek naar en het plan geschreven voor de oprichting van Jong KNHS Zuid-Holland. Bij succes gaat het plan landelijk. Ook werk ik sinds 1 juli 2014 als freelance journaliste bij de Paardenkrant-Horses.nl.

CONTACT

Heeft u ook behoefte aan iemand die teksten voor uw bedrijf schrijft of juist uw website en social media bijhoudt? Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op.
LET OP: Houd na het invullen van het contactformulier uw mailbox goed in de gaten! Het komt helaas vaak voor dat mijn e-mail in uw spambox belandt.