Kiki van Oosterzee paardensport | Geven van dressuurinstructie
17279
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17279,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Geven van dressuurinstructie

Wilt u graag leren en doorgroeien met uw paard? Dan kan ik u helpen!

Als gedreven niveau 4-instructrice en gediplomeerd tweedegraads docente heb ik veel ervaring met het begeleiden van leerlingen in hun leerproces. Ik geniet ervan om paard en ruiter te zien groeien als combinatie.

Recreatieruiter of wedstrijdruiter? Ik help iedereen, van jong tot oud, om zijn of haar doel te bereiken. Ik geef dressuur-, cavaletti-, longeer- en/of houding- en zitlessen. Dit doe ik tot en met Z-niveau.

Hoe ik te werk ga? Voorafgaand aan de eerste les ga ik altijd eerst met u in gesprek, zodat we kunnen bekijken waar u nu staat en wat uw doelen precies zijn. Zo kan ik bepalen of ik u kan helpen en wil ik met u afstemmen hoe we dit proces gaan aanpakken. Vervolgens gaan we aan de slag!

Stap voor stap je doel bereiken met rijden, daar ga ik voor! Geïnteresseerd? Stuur mij dan via het contact formulier hieronder een berichtje!

Lesgeven oktober 2016

CONTACT

LET OP: Houd na het invullen van het contactformulier uw mailbox goed in de gaten! Het komt helaas vaak voor dat mijn e-mail in uw spambox belandt.