Kiki van Oosterzee paardensport | Contact
Voor vragen en opmerkingen betreft aanmeten hoofdstellen bridle2fit, teksten schrijven, begeleiding en meer kan je contact met mij opnemen.
kiki, van, oosterzee, wassenaar, paarden, hoofdstel, bridle2fit
1452
page-template-default,page,page-id-1452,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Per april weer aan het werk!

Kiki’s bevallingsverlof is bijna voorbij. Per april pakt ze weer haar werkzaamheden op. Vanaf 17 maart is het weer mogelijk om een afspraak te maken. April was al vol voordat we vorig jaar besloten hadden de agenda te sluiten. Kan je niet wachten? Dan verwijst Kiki jullie graag door naar Korina Oremus (www.invitesportmassage.nl) of Tessa van der Bos (www.tbzadelservice.nl) of andere dealers zie schuttezadels.nl. Veel van hen passen ook andere merken dan alleen Schuttezadels aan.

Regio verkleind

Kiki moet helaas haar regio verkleinen (ik moet eerder thuis zijn vanwege de oppas). Ze is op zoek naar een locatie in haar buurt waar ze klanten kan ontvangen als zij dit willen en zo niet, dan verwijst ze graag door naar haar hierboven genoemde collega’s. Door corona en het rhinovirus is het alleen lastig een locatie te vinden.
We begrijpen dat dit voor veel klanten niet leuk is dat het werkgebied verkleind moet worden, maar het is anders helaas niet rendabel als Kiki veel lange reistijden heeft. Ook service bieden wordt lastiger als ze te ver weg moet. We gaan ons beperken tot regio Zuid-Holland tot en met Rotterdam en Noord-Holland tot Amsterdam.

Prijzen

Er hebben een aantal prijswijzigingen plaatsgevonden. Zie tarieven.

Openingstijden

Stalbezoeken kunnen enkel op de maandag, donderdag en vrijdag ingepland worden. Wilma, Kiki’s assistent, regelt de planning.

Maandag: 09.00 – 15.30 – Routedag & Kantoordag Wilma
Dinsdag: 09.00 – 12.00 – Kantoordag Wilma (Let op: geen stalbezoek mogelijk!)
Woensdag: 09.00 – 17.00 – Kantoordag Wilma (Let op: geen stalbezoek mogelijk!)
Donderdag: 09.00 – 15.30 – Routedag & kantoordag Wilma
Vrijdag: 09.00 – 15.30 – Routedag
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Let op: Beantwoord ik mail, appjes of telefoontjes buiten kantoortijd, dan is dit omdat het mij beter uitkomt deze later te beantwoorden. Echter, is het normaal gesproken niet zo dat ik buiten deze tijden werk en beschikbaar ben.

Contact

Wilt u graag meer informatie hebben of een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan neemt mijn assistent Wilma zo spoedig mogelijk contact met u op.

LET OP: Houd na het invullen van het contactformulier uw mailbox goed in de gaten! Het komt helaas vaak voor dat mijn e-mail in uw spambox belandt.

Adres

Postadres en startadres route:
Kiki van Oosterzee
Berlagestraat 15
2321 EK Leiden

Zakelijke gegevens

E-mail: info@kikivanoosterzee.nl
KvK: 66546362
BTW: NL002288393B61