Kiki van Oosterzee paardensport | Nieuw in mijn assortiment: Dy’on!
17394
post-template-default,single,single-post,postid-17394,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Nieuw in mijn assortiment: Dy’on!

19 May Nieuw in mijn assortiment: Dy’on!

Sinds kort heb ik naast Bridle2Fit ook hoofdstellen van Dy’on in mijn assortiment. Dy’on is een toonaangevend merk dat zich al jaren bezig houdt met het creëren van anatomisch gevormde hoofdstellen van hoge kwaliteit. Dy’on heeft een uitgebreid assortiment samengesteld om elk paard te kunnen voorzien van een goed passend hoofdstel.

Het merk gebruikt zacht en soepel leer, zodat het hoofdstel mooi aansluit en prettig aanvoelt voor het paard. De kopstukken van Dy’on zorgen voor een fijne drukverdeling en veel oorvrijheid. Eén ding is zeker: Dy’on maakt het verschil!

Wilt u graag een hoofdstel bestellen of laten aanmeten? Of een van deze bekijken? Neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@kikivanoosterzee.nl!
Klik hier voor meer informatie.

      

Geen reactie's

Geef een reactie