Kiki van Oosterzee paardensport | Bit en hoofdstel aangemeten bij Chirocco en Gass
17149
post-template-default,single,single-post,postid-17149,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Bit en hoofdstel aangemeten bij Chirocco en Gass

08 Feb Bit en hoofdstel aangemeten bij Chirocco en Gass

Op Manege Vreehorst in Voorschoten heb ik gisteren bij Chirocco een Neue Schule-bit aangemeten en bij Gass een Bridle2Fit-hoofdstel. Mandy wilde graag weten of een ander bit beter zou passen bij haar schimmel en of een ander hoofdstel mooier de druk zou kunnen verdelen bij haar grote bruine Gass. Het was erg leuk om te zien dat Mandy zich zo bezig houdt met het welzijn van haar paarden.

Samen hebben we een fijn passend bit voor Chirocco kunnen uitzoeken. Voor Gass was het zeker fijn dat we bij deze bridlefitting de verschillende kopstukken konden uitproberen. Gass is wat gevoelig achter de oren en niet elk kopstuk paste goed. De grote ruin liet goed merken wat hij wel of niet fijn vond. Een van de kopstukken paste perfect. Het kopstuk lag mooi om het hoofd, terwijl de andere kopstukken flink druk gaven op het hoofd. Dit kon ik Mandy duidelijk laten voelen.

Later die dag kreeg ik het bericht dat Gass veel fijner in aanleuning was! Altijd leuk om dit soort berichtjes te krijgen! Mandy, veel plezier met je hoofdstel en bit. Houd me op de hoogte van jullie vorderingen!

Geen reactie's

Geef een reactie