Kiki van Oosterzee paardensport | Bridle2Fit-hoofdstel en Neue Schule-bit voor Dispo
17132
post-template-default,single,single-post,postid-17132,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Bridle2Fit-hoofdstel en Neue Schule-bit voor Dispo

27 Jan Bridle2Fit-hoofdstel en Neue Schule-bit voor Dispo

Kort geleden brak het lusje van de sperriem van Dispo’s hoofdstel. Een goede reden om een nieuw Bridle2Fit-hoofdstel aan te schaffen.

Isabel had haar oude hoofdstel ook al erg lang. Laatst ben ik daarom dan ook langs geweest om Dispo een Bridle2Fit-hoofdstel aan te meten. Samen met haar bijrijder heeft Isabel een frontriem uitgezocht met zwart, wit en grijze steentjes.

Ook twijfelde Isabel over het bit wat zij had. In de aanleuning was Dispo geregeld wat onrustig. Daarom hebben we besloten om een bit-fitting erbij te doen. Dispo moest eventjes opstarten, maar later konden we een goede keuze maken uit een bit. Dispo nam een van de watertrenzen van Neue Schule erg fijn aan. Volgens Isabel voelde hij beter in de hand. Als toeschouwer was ook goed te zien dat Dispo in betere aanleuning liep.

Dispo, Isabel en Marjolein, veel plezier met het nieuwe hoofdstel en bit!

Geen reactie's

Geef een reactie