Kiki van Oosterzee paardensport | Verbluffend resultaat bij aanmeten van Bridle2Fit-hoofdstel en bitten bij Tjitske *VIDEO*
17117
post-template-default,single,single-post,postid-17117,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Verbluffend resultaat bij aanmeten van Bridle2Fit-hoofdstel en bitten bij Tjitske *VIDEO*

14 Jan Verbluffend resultaat bij aanmeten van Bridle2Fit-hoofdstel en bitten bij Tjitske *VIDEO*

Afgelopen woensdag heeft Kirsten zowel een stang- en trenshoofdstel als twee bitten voor Tjitske laten aanmeten. Het resultaat was verbluffend!

Tjitske drukt normaal gesproken haar hals meer op zoals in het begin van de video (zie hieronder) te zien is. Ook had Kirsten altijd weinig in haar handen. Tjitske liep meer in een houding dan dat ze de hand echt opzocht. Bovendien lag de mondactiviteit lager (Tjitske gaf eigenlijk niet goed na) waardoor ze nauwelijks bij haar mond schuimde.

In het tweede deel van het filmpje kunt u zien dat Tjitske Kirstens hand opzoekt en meer vanuit de schoft zakt in plaats van dat zij in haar opgedrukte houding loopt. Ook neemt ze meer halslengte. Het totaalbeeld is veel rustiger. Ze zijn meer in harmonie.

Kirsten, heel veel plezier met je nieuwe hoofdstel en bitten. Op naar het Z!

Tip: Als u de video op uw computer bekijkt, dan heeft u een beter beeld. Op mobiel is Tjitske wat kleiner te zien.

Ook geïnteresseerd in een bit-fitting of het laten aanmeten van een anatomisch gevormd hoofdstel? Klik hier voor meer informatie over het bit-fitten en klik hier voor info voor het aanmeten van een hoofdstel.

Geen reactie's

Geef een reactie