Kiki van Oosterzee paardensport | Bridle2Fit: een uniek concept!
Wilt u ook zo’n anatomisch verantwoord hoofdstel van Bridle2Fit? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Sinds december 2016 ben ik reseller van dit merk.
bridle2fit, aanmeten, wassenaar, paarden, hoofdstel
16857
post-template-default,single,single-post,postid-16857,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Bridle2Fit: een uniek concept!

12 Dec Bridle2Fit: een uniek concept!

Wilt u ook zo’n anatomisch verantwoord hoofdstel van Bridle2Fit? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Sinds december 2016 ben ik reseller van dit merk. Klik hier voor meer informatie.

Het merk
Bridle2Fit (B2F) is een uniek concept waarbij u in combinatie met een reseller uw eigen hoofdstel kunt samenstellen. Diervriendelijkheid en comfort staan hierin centraal. De hoofdstellen zijn anatomisch zo gevormd dat pasvorm en padding optimaal tot hun recht komen.

Waarom een hoofdstel laten aanmeten?
Bridle2fit werkt niet met de standaard maten pony, cob en full. Als geselecteerde verkoper van Bridle2Fit heb ik een ruim assortiment aan artikelen in verschillende pasvormen, (lengte)maten, materialen en kleuren. Hierdoor is het verstandig dat ik met mijn expertise bij u op stal langs kom om uw paard of pony een op maat gemaakt hoofdstel naar uw smaak aan te meten.

Klik hier voor meer informatie.

Geen reactie's

Geef een reactie