Kiki van Oosterzee paardensport | Paard en Koets geslaagd
16839
post-template-default,single,single-post,postid-16839,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Paard en Koets geslaagd

06 Nov Paard en Koets geslaagd

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 november stond het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo in het teken van het menevenement Paard en Koets. Twee van deze dagen was ik in de stand van Saddle Professional aanwezig om de opleiding te promoten.

De stand werd druk bezocht. Veel mensen waren geïnteresseerd om de gehele opleiding of een paar losse modules te gaan volgen. Het was een geslaagd weekend voor de opleiding tot zadel- en tuigpasser, zadel- en tuigmaker en zadel- en tuigreperateur.

paard-en-koets paard-en-koets-1

Geen reactie's

Geef een reactie