Kiki van Oosterzee paardensport | Veel nieuwe informatie in tweede cursusweekend
16560
post-template-default,single,single-post,postid-16560,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Veel nieuwe informatie in tweede cursusweekend

25 Sep Veel nieuwe informatie in tweede cursusweekend

De afgelopen twee dagen gingen de docenten nog dieper in op de materie. Jacob Jansen vertelde veel over het papierwerk, manieren hoe je moet omgaan met klanten, en hoe je moet inkopen en meer, terwijl Gert-Jan den Heijer ons nog meer uitlegde over de anatomie en beweging van een paard.

Saddle Professional geeft het volgende aan op hun Facebook-pagina: “Begrijpen hoe een paard beweegt is essentieel voor het goed kunnen aanmeten van een zadel. Daarom ging bij de module paard & zadel weer heel veel aandacht naar beweging en biomechanica in theorie en praktijk.”

sadleprof14 sadleprof15 sadleprof16

sadleprof18 sadleprof19 sadleprof20

sadleprof17

Geen reactie's

Geef een reactie