Kiki van Oosterzee paardensport | Jong KNHS organiseert eerste evenement
16557
post-template-default,single,single-post,postid-16557,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Jong KNHS organiseert eerste evenement

12 Sep Jong KNHS organiseert eerste evenement

Voor de KNHS Regio Zuid-Holland heb ik het onderzoek naar en het plan geschreven voor de oprichting van Jong KNHS Zuid-Holland. Het Jong Bestuur heeft zich inmiddels gevormd en 15 oktober gaan zij hun eerste evenement voor de jonge leden organiseren.

Het Jong Bestuur trapt af met een ‘rondje instructie’ waarin de opleiding van ‘het wedstrijdpaard’ centraal staat. Onder begeleiding van Barbara Koot laten verschillende ruiters uit de regio zien hoe zij hun paard of pony dressuurmatig voorbereiden op de verschillende klassen binnen de wedstrijdsport.

Vervolgens worden de ruiters begeleid door Mattie Boomaars. De ruiters gaan dan proefgericht aan de slag. Voor publiek is er dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De toegang is gratis. Het evenement vindt plaats van 17.00 tot 20.30 uur en wordt gehouden op de Rotterdamsche Manege.

Geen reactie's

Geef een reactie