Kiki van Oosterzee paardensport | In de stand op Horse Event
16550
post-template-default,single,single-post,postid-16550,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

In de stand op Horse Event

12 Sep In de stand op Horse Event

Zaterdag 10 september stond ik op Horse Event in de stand van Saddle Professional. Bezoekers konden bij ons meer informatie krijgen over de de opleidingen van Saddle Professional. Ook was er de mogelijkheid om alvast kennis te kunnen maken met het vak. Voor een klein bedrag konden zij een eigen frontriem te maken.

Saddle Professional publiceerde het volgende na afloop van het evenement:
“Drie dagen Horse Event zijn omgevlogen. Wat was het leuk! Alles ingeladen en ook Toto Junior is klaar voor de terugreis. Heel veel dank aan onze geweldige standbemanning: Stephanie, Emelie, Maud en last but not least Kiki!”

saddle-prof12 saddle-prof13

Geen reactie's

Geef een reactie