Kiki van Oosterzee paardensport | Twee leerzame cursusdagen achter de rug
16532
post-template-default,single,single-post,postid-16532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Twee leerzame cursusdagen achter de rug

28 Aug Twee leerzame cursusdagen achter de rug

De afgelopen twee dagen ben ik begonnen met de modules ‘Past op de zaak’ en ‘Paard en zadel’. De lessen werden verzorgd door Jacob Janssen, vertegenwoordiger van verschillende merken waaronder Bucas en Passier, en Gert-Jan den Heijer, dierenarts en eigenaar van FPC De Hofstede.

Jacob Jansen vertelde boeiend over allerlei zaken zoals inkopen doen. Ook vertelde hij op welke manieren je met boze klanten om kan gaan. Gert-Jan ging in op de anatomie van het paard en in de praktijk gingen we paarden beoordelen. Het waren twee zeer leerzame dagen.

saddle-prof8 saddle-prof9 saddle-prof10 saddle-prof7

Geen reactie's

Geef een reactie