Kiki van Oosterzee paardensport | Gestart met opleiding tot zadel- en tuigpasser
16513
post-template-default,single,single-post,postid-16513,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Gestart met opleiding tot zadel- en tuigpasser

20 Aug Gestart met opleiding tot zadel- en tuigpasser

Vrijdag 19 augustus ben ik gestart met de opleiding zadel- en tuigpasser aan opleidingsinstituut Saddle Professional. Met het volgen van deze opleiding wil ik graag mijn kennis verbreden en eventueel in de toekomst ruiters helpen met hun zoektocht naar goed passend harnachement.

Op de introductiedag hebben mijn medecursisten en ik alvast kennis kunnen maken met het vak door onze eigen frontriemen te gaan maken. De workshop werd verzorgd door de Frontriemenshop. Ook hebben we al een stukje communicatie meegepakt en meer informatie gekregen over hoe ons leertraject eruit gaat zien.

De opleiding duurt anderhalf jaar en de lessen worden verstrekt op Facilitair Paarden Centrum De Hofstede in Leusden en op een andere locatie in Arnhem. Je kan er ook de opleidingen tot zadel- en tuigreperateur en zadel- en tuigmaker volgen.

Klik hier voor meer info over de opleiding.

saddle-prof3 saddle-prof2  saddle-prof4 saddle-prof1

saddle-prof5 saddle-prof6

Geen reactie's

Geef een reactie